Muut julkaisut
YLÖSNOUSEMUS, TUOMIO JA TUONPUOLEINEN

Usko ylösnousemukseen ja tuomiopäivään on yksi islamin peruspilareista. Sayyid Mujtaba Musavi Lari selittää kuolemanjälkeisen elämän ja ylösnousemuksen todellisuuden vakuuttavin ja tieteellisin todistein mutta silti yksinkertaisia esimerkkejä käyttäen. Kirjan on kääntänyt suomen kielelle Abbas Bahmanpour.

Voit tilata painetun Ylösnousemus, Tuomio ja Tuonpuoleinen -kirjan meiltä sähköpostitse julkaisut@resalat.fi. Hinta 8 €.

  RAMADAN - YLISTYKSEN KUUKAUSI

Tähän opaskirjaseen on koottu kauneimmat pyyntörukoukset sekä suositeltavia hyviä tekoja paastokuukauden jokaiselle päivälle. Sisältää arabiankielisen tekstin ja translitteroinnin, jonka avulla on helppo oppia ääntämään, sekä suomenkieliset käännökset ja ohjeet.

[Lue Ramadan - ylistyksen kuukausi]

Voit tilata painetun Ramadan - ylistyksen kuukausi -kirjan meiltä sähköpostitse julkaisut@resalat.fi. Hinta 5 €.

  RUKOUSOPAS

Kätevä rukousopas, jonka avulla on helppo oppia viisi päivittäistä rukousta. Sisältää ohjeet, arabiankielisen tekstin ja translitteroinnin, jonka avulla on helppo oppia ääntäminen sekä suomenkielisen käännöksen. Rukoukset kirjoitettuna alusta loppuun, joten kirjaa ei tarvitse selata. Mukana myös ohjeet rukouspesulle.

[Lue Rukousopas]

Voit tilata painetun Rukousoppaan meiltä sähköpostitse julkaisut@resalat.fi. Hinta 5 €.

  DUA KOMEIL (KOMEILIN PYYNTÖRUKOUS)

...Oi Jumalani, hyväksy siis anteeksipyyntöni, sääli minua ankarassa ahdistuksessani, ja vapauta minut pahojen tekojeni kahleista....

Kaunis DUA KOMEIL pyyntörukous, jonka Imam Ali (rh) opetti meille, on käännetty suomeksi. Mukana myös arabiankielinen teksti.

Voit tilata painetun Dua Komeil -kirjan meiltä sähköpostitse julkaisut@resalat.fi. Hinta 5 €.

 
Resalat Islamilainen
Yhdyskunta

 

 

Hadith